DataHouse
SportsHigh.com - Hawaii High School Athletic Association
Partners
NFHS Learning Center
Play Smart. Play Hard.
Logo_nocad
Loomis-lapann
resources
about
softball: HHSAA Division II Game 15 (Consolation): Nanakuli def. Kaimuki, 10-3

NANAKULI HIGH SCHOOL vs KAIMUKI HIGH SCHOOL (May 14, 2022)

 
Box Score
 

DATAHOUSE/HHSAA SOFTBALL CHAMPIONSHIPS
NANAKULI HIGH SCHOOL vs KAIMUKI HIGH SCHOOL
May 14, 2022 at KAHULUI,HI (MAUI) (PATSY MINK FIELD)

NANAKULI HIGH SCHOOL 10 (15-3)

Player   ab    r    h  rbi   bb   so   po    a  lob 
LORI FERREIRA cf 
   MELODY MAKANEOLE-BAL cf 
ZJAYLEY MUNDON rf 
   SYDNEY KALAWA rf 
MALIA ENRIQUEZ 1b 
   LEXUS KOTRYS pr/p 
TATIANA HAUHIO 3b 
   KUHILANI HORSWILL 3b 
JENNA KU 2b 
   HAILEY FLINT 2b 
HAIDYN IOAPO c 
   SHANTI CALARRUDA pr/rf 
   DANIELLA SAMSON-WRIT c 
TIARE MIURA p 
   CHARYNE KOKO pr/p 
TILI KEOHUHU ss 
   JHANZ KAAWA-KALAWA ss 
ARIEL CARILLO lf 
   NADINE SCHMIDT-SAKAB ph/lf 
Totals  27  10  10  12 
  

KAIMUKI HIGH SCHOOL 3 (8-9)

Player   ab    r    h  rbi   bb   so   po    a  lob 
KAILEE NERA ss 
SUE KIKO ALIK c 
KIRA MOANANU p 
LATYSHA CARLEY 3b 
MAEHALANI KINERE 1b 
SHENNA PALIK 2b 
KEHAI NODA cf 
SHELBY DUNN rf 
   FLORENCIA BAGOOD rf 
MONMON AIKAU lf 
   ACHKO WELLE lf 
Totals  16  15 

Score by Innings               R  H  E
--------------------------------------
NANAKULI HIGH SCHOOL 032 23 - 10 10  1
KAIMUKI HIGH SCHOOL. 003 0X -  3  6  2
--------------------------------------
E - D.SAMSON-WRI; M.KINERE 2. DP - GOLDEN HAWKS 1. LOB - GOLDEN HAWKS 5; BULLDOGS 3. 2B - S.CALARRUDA; D.SAMSON-WRI. SB - L.FERREIRA; Z.MUNDON; J.KU; S.CALARRUDA 2; T.MIURA 2; T.KEOHUHU 2; A.CARILLO; K.NODA.

NANAKULI HIGH SCHOOL  ip  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
TIARE MIURA W  4.0  15  16 
LEXUS KOTRYS   0.0 
CHARYNE KOKO   0.0 
  
KAIMUKI HIGH SCHOOL   ip  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
KIRA MOANANU L  5.0  10  10  27  30 

Win - T.MIURA. Loss - K.MOANANU. Save - None. WP - T.MIURA; K.MOANANU.

Umpires - HP: AUSTIN MAGLISITI 1B: DAVID KIHARA 3B: KEOKI ROMAN
Start: 12:00 PM Time: 1:30 Attendance:
Weather: WINDY,SLIGHTLY CLOUDY,SOME SUN
C.KOKO faced 2 batters in the 3rd.

 
Play-by-Play
 

DATAHOUSE/HHSAA SOFTBALL CHAMPIONSHIPS
NANAKULI HIGH SCHOOL vs KAIMUKI HIGH SCHOOL
May 14, 2022 at KAHULUI,HI (MAUI) (PATSY MINK FIELD)

NANAKULI HIGH SCHOOL starters: 2/cf L.FERREIRA; 5/rf Z.MUNDON; 24/1b M.ENRIQUEZ; 23/3b T.HAUHIO; 11/2b J.KU; 21/c H.IOAPO; 6/p T.MIURA; 14/ss T.KEOHUHU; 15/lf A.CARILLO;

KAIMUKI HIGH SCHOOL starters: 7/ss K.NERA; 4/c S.ALIK; 8/p K.MOANANU; 11/3b L.CHARLEY; 3/1b M.KINERE; 1/2b S.PALIK; 9/cf K.NODA; 13/rf S.DUNN; 5/lf M.AIKAU;

NANAKULI HIGH SCHOOL 1st - L.FERREIRA grounded out to 2b. Z.MUNDON singled to center field. Z.MUNDON stole second. M.ENRIQUEZ walked. L.KOTRYS pinch ran for M.ENRIQUEZ. T.HAUHIO flied out to cf. J.KU reached on a fielder's choice; L.KOTRYS advanced to second; Z.MUNDON out at third 3b unassisted. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

KAIMUKI HIGH SCHOOL 1st - M.ENRIQUEZ to 1b for L.KOTRYS. K.NERA singled to left center. S.ALIK flied out to cf. K.MOANANU popped into double play 2b to ss; K.NERA out on the play. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 0 LOB.

NANAKULI HIGH SCHOOL 2nd - H.IOAPO singled to center field. S.CALARRUDA pinch ran for H.IOAPO. S.CALARRUDA stole second. T.MIURA reached on a muffed throw by 1b, advanced to second; S.CALARRUDA advanced to third. C.KOKO pinch ran for T.MIURA. T.KEOHUHU singled to pitcher, bunt, RBI; C.KOKO advanced to third; S.CALARRUDA scored, unearned. T.KEOHUHU stole second. A.CARILLO lined out to ss. L.FERREIRA singled to center field, RBI; T.KEOHUHU scored, unearned; C.KOKO scored, unearned. Z.MUNDON grounded out to 2b. L.FERREIRA stole second. M.ENRIQUEZ grounded out to 3b. 3 runs, 3 hits, 1 error, 1 LOB.

KAIMUKI HIGH SCHOOL 2nd - S.KALAWA to rf for Z.MUNDON. H.IOAPO to c for S.CALARRUDA. T.MIURA to p for C.KOKO. L.CHARLEY grounded out to 3b. M.KINERE singled to center field. S.PALIK popped up to 3b. K.NODA singled to right field; M.KINERE advanced to second. K.NODA advanced to second; M.KINERE advanced to third on a wild pitch. S.DUNN reached on a fielder's choice; K.NODA out at second ss unassisted. 0 runs, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.

NANAKULI HIGH SCHOOL 3rd - T.HAUHIO lined out to p. J.KU walked. J.KU stole second. H.IOAPO grounded out to 3b. T.MIURA walked. C.KOKO pinch ran for T.MIURA. T.KEOHUHU singled to left field, advanced to second, RBI; C.KOKO advanced to third; J.KU scored. C.KOKO scored on a wild pitch. T.KEOHUHU stole third. N.SCHMIDT-SA pinch hit for A.CARILLO. N.SCHMIDT-SA struck out swinging. 2 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

KAIMUKI HIGH SCHOOL 3rd - L.KOTRYS to p for C.KOKO. N.SCHMIDT-SA to lf. S.CALARRUDA to rf for S.KALAWA. K.HORSWILL to 3b for T.HAUHIO. H.FLINT to 2b for J.KU. D.SAMSON-WRI to c for H.IOAPO. C.KOKO to p for L.KOTRYS. J.KAAWA-KAWA to ss for T.KEOHUHU. A.CARILLO to lf for N.SCHMIDT-SA. M.AIKAU singled to center field. K.NERA walked; M.AIKAU advanced to second. T.MIURA to p for C.KOKO. S.ALIK walked; K.NERA advanced to second; M.AIKAU advanced to third. K.MOANANU reached on a throwing error by c, advanced to third, 2 RBI; S.ALIK scored, unearned; K.NERA scored, unearned; M.AIKAU out at home p to c. L.CHARLEY flied out to cf. M.MAKANEOLE to cf for L.FERREIRA. F.BAGOOD to rf for S.DUNN. A.WELLE to lf for M.AIKAU. M.KINERE flied out to cf, RBI; K.MOANANU scored, unearned. 3 runs, 1 hit, 1 error, 0 LOB.

NANAKULI HIGH SCHOOL 4th - M.MAKANEOLE out at first p to ss to 1b. S.CALARRUDA doubled to center field. S.CALARRUDA stole third. M.ENRIQUEZ singled to left field, RBI; S.CALARRUDA scored. K.HORSWILL flied out to lf, RBI; M.ENRIQUEZ scored. H.FLINT grounded out to 2b. 2 runs, 2 hits, 0 errors, 0 LOB.

KAIMUKI HIGH SCHOOL 4th - S.PALIK popped up to ss. K.NODA singled to pitcher. F.BAGOOD popped up to 2b. K.NODA stole second. A.WELLE singled to center field; K.NODA out at second ss unassisted. 0 runs, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

NANAKULI HIGH SCHOOL 5th - D.SAMSON-WRI doubled to left field. T.MIURA singled to center field, RBI; D.SAMSON-WRI scored. T.MIURA stole second. J.KAAWA-KAWA popped up to ss. T.MIURA stole third. A.CARILLO reached on a muffed throw by 1b. A.CARILLO stole second. M.MAKANEOLE singled to left field, 2 RBI; A.CARILLO scored; T.MIURA scored, unearned. S.CALARRUDA fouled out to 1b. M.ENRIQUEZ fouled out to 1b. 3 runs, 3 hits, 1 error, 1 LOB.

 
Line score
 


NANAKULI HIGH SCHOOL 10, KAIMUKI HIGH SCHOOL 3 (May 14, 2022 at KAHULUI,HI (MAUI))
----------------------------------------------------------------------
NANAKULI HIGH SCHOOL 032 23 - 10 10  1      (15-3)
KAIMUKI HIGH SCHOOL. 003 0X -  3  6  2      (8-9)
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: NANAKULI HIGH SCHOOL - TIARE MIURA; LEXUS KOTRYS(5); CHARYNE KOKO(5) and HAIDYN IOAPO
; DANIELLA SAMSON-WRIT. KAIMUKI HIGH SCHOOL - KIRA MOANANU and SUE KIKO ALIK.
Win-TIARE MIURA  Loss-KIRA MOANANU  T-1:30  A-0
Weather: WINDY,SLIGHTLY CLOUDY,SOME SUN

C.KOKO faced 2 batters in the 3rd.
Loading...