DataHouse
SportsHigh.com - Hawaii High School Athletic Association
Partners
NFHS Learning Center
Play Smart. Play Hard.
Logo_nocad
Loomis-lapann
resources
about
softball: HHSAA Division I Game 17 (3rd Place): Mid-Pacific def. Leilehua, 5-2

LEILEIHUA HIGH vs MID-PACIFIC INSTITUE (May 09, 2014)

 
Box Score
 

The Automated ScoreBook
LEILEIHUA HIGH at MID-PACIFIC INSTITUE
May 09, 2014 at HONOLULU, HI (RAINBOW WAHINE SS)

LEILEIHUA HIGH 2

Player   ab    r    h  rbi   bb   so   po    a  lob 
CHENOA AU ss 
TIANA CANTERO-KAWELO 2b 
ASHLEY SALAUSE cf/1b 
CELINA LOPES c/ph 
   SADRIA AKIMA-SANBORN c 
   MAHEA CALIZO 1b 
CHELSEA LOBITOS lf/cf 
   GELSEY DUARTE cf 
TAEZHA ANN CORDERO 1b/3b 
SHANAYE MATTSON 3b/lf 
   DOMONIQUE HIGGINS-BU ph 
KUUMAHINA REIS dh 
CHLOE POJAS rf 
CHASITY STALCUP p 
Totals  24  15 
  

MID-PACIFIC INSTITUE 5

Player   ab    r    h  rbi   bb   so   po    a  lob 
JENNA KUMABE 2b/ss 
TAYLOR ANN ODA c 
   LIA NAKAMOTO c 
NICOLE LOPEZ 3b 
LINDSEY MATOI ss 
   BEYLI CORRERA 2b 
SARAH ONISHI rf 
   SAMANTHA SAKIHARA rf 
LAILI-ANN AKIMSEU dh 
TREANA GARCIA-PERREI 1b 
   KILEY OEDA 1b 
NIKI KAWABATA cf 
SIERRA TERADA lf 
BREEZE-LYN MORITA p 
Totals  21  18 

Score by Innings                R  H  E
---------------------------------------
LEILEIHUA HIGH...... 000 200 -  2  3  2
MID-PACIFIC INSTITUE 003 20X -  5  6  4
---------------------------------------
E - T. CANTERO-K; C. LOBITOS; T. ODA; N. LOPEZ; T. GARCIA-PE 2. DP - MULES 1. LOB - MULES 6; OWLS 5. 2B - L. MATOI; S. ONISHI. SB - C. LOBITOS.

LEILEIHUA HIGH   ip  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
CHASITY STALCUP L  5.0  21  25 
  
MID-PACIFIC INSTITUE  ip  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
BREEZE-LYN MORITA W  6.0  24  26  11 

Win - B. MORITA. Loss - C. STALCUP. Save - None. WP - C. STALCUP; B. MORITA.

Umpires - HP: TIM BAIER 1B: ARTHUR BRUN 2B: CLYDE TORIGOE
Start: 3:00 PM Time: Attendance:
Weather: SLIGHT OVERCAST, LIGHT RAIN

 
Play-by-Play
 

The Automated ScoreBook
LEILEIHUA HIGH at MID-PACIFIC INSTITUE
May 09, 2014 at HONOLULU, HI (RAINBOW WAHINE SS)

LEILEIHUA HIGH starters: 16/ss C. AU; 1/2b T. CANTERO-K; 22/cf A. SALAUSA; 14/c C. LOPES; 12/lf C. LOBITOS; 8/1b T. CORDERO; 9/3b S. MATTSON; 23/dh K. REIS; 5/rf C. POJAS; 2/p C. STALCUP;

MID-PACIFIC INSTITUE starters: 4/2b J. KUMABE; 15/c T. ODA; 12/3b N. LOPEZ; 8/ss L. MATOI; 17/rf S. ONISHI; 20/dh K. AKIMSEU; 16/1b T. GARCIA-PE; 11/cf N. KAWABATA; 6/lf S. TERADA; 5/p B. MORITA;

LEILEIHUA HIGH 1st - A. SALAUSA to 1b. C. LOBITOS to cf. T. CORDERO to 3b. S. MATTSON to lf. C. AU walked. T. CANTERO-K reached on a fielder's choice; C. AU out at second ss unassisted. A. SALAUSA reached on a fielder's choice; T. CANTERO-K out at second 2b unassisted, interference. C. LOPES lined out to rf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

MID-PACIFIC INSTITUE 1st - J. KUMABE grounded out to p. T. ODA struck out looking. N. LOPEZ popped up to 2b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

LEILEIHUA HIGH 2nd - C. LOBITOS grounded out to ss. T. CORDERO grounded out to ss. S. MATTSON flied out to lf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

MID-PACIFIC INSTITUE 2nd - L. MATOI reached on an error by 2b. S. ONISHI grounded into double play ss to 2b to 1b; L. MATOI out on the play. K. AKIMSEU walked. T. GARCIA-PE walked; K. AKIMSEU advanced to second. N. KAWABATA struck out looking. 0 runs, 0 hits, 1 error, 2 LOB.

LEILEIHUA HIGH 3rd - K. REIS flied out to 1b. C. POJAS flied out to cf. C. AU singled to right field. T. CANTERO-K grounded out to 3b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

MID-PACIFIC INSTITUE 3rd - S. TERADA struck out swinging. J. KUMABE singled to center field. T. ODA grounded out to p; J. KUMABE advanced to second. N. LOPEZ reached on an error by cf; J. KUMABE scored, unearned. N. LOPEZ advanced to second. L. MATOI doubled to right center, RBI; N. LOPEZ scored, unearned. S. ONISHI doubled to right center, RBI; L. MATOI scored, unearned. K. AKIMSEU flied out to cf. 3 runs, 3 hits, 1 error, 1 LOB.

LEILEIHUA HIGH 4th - A. SALAUSA singled to right field. A. SALAUSA advanced to second on an error by c. C. LOPES flied out to lf. C. LOBITOS reached on an error by 1b; A. SALAUSA advanced to third. C. LOBITOS stole second. T. CORDERO grounded out to ss, RBI; C. LOBITOS advanced to third; A. SALAUSA scored. C. LOBITOS scored on a wild pitch, unearned. S. MATTSON singled to shortstop. K. REIS reached on an error by 1b; S. MATTSON advanced to second. C. POJAS flied out to ss. 2 runs, 2 hits, 3 errors, 2 LOB.

MID-PACIFIC INSTITUE 4th - T. GARCIA-PE grounded out to ss. N. KAWABATA walked. S. TERADA reached on a fielder's choice; N. KAWABATA advanced to second. S. TERADA advanced to second on a wild pitch; N. KAWABATA advanced to third on a wild pitch. J. KUMABE singled to center field, RBI, advanced to second; S. TERADA advanced to third; N. KAWABATA scored. T. ODA reached on a fielder's choice, advanced to second; J. KUMABE advanced to third; S. TERADA out at home p to c. N. LOPEZ singled to left field, RBI; T. ODA advanced to third, out at home lf to c; J. KUMABE scored. 2 runs, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

LEILEIHUA HIGH 5th - C. AU flied out to ss. C. LOPES pinch hit for T. CANTERO-K. S. AKIMA-SAN to c for C. LOPES. C. LOPES grounded out to 2b. A. SALAUSA grounded out to 2b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

MID-PACIFIC INSTITUE 5th - T. CANTERO-K to 2b for C. LOPES. G. DUARTE to cf for C. LOBITOS. L. MATOI out at first p to ss to 1b. S. ONISHI walked. A. SALAUSA to c. M. CALIZO to 1b for S. AKIMA-SAN. K. AKIMSEU flied out to rf. T. GARCIA-PE singled to second base; S. ONISHI out at first 1b unassisted. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

LEILEIHUA HIGH 6th - K. OEDA to 1b for T. GARCIA-PE. M. CALIZO grounded out to ss. J. KUMABE to ss. L. NAKAMOTO to c for T. ODA. B. CORRERA to 2b for L. MATOI. S. SAKIHARA to rf for S. ONISHI. T. GARCIA-PE to 1b for K. OEDA. G. DUARTE reached on an error by 3b. T. CORDERO reached on a fielder's choice; G. DUARTE out at second 3b to 2b. D. HIGGINS-B pinch hit for S. MATTSON. D. HIGGINS-B walked; T. CORDERO advanced to second. K. REIS reached on a fielder's choice; D. HIGGINS-B advanced to second; T. CORDERO out at third 3b unassisted. 0 runs, 0 hits, 1 error, 2 LOB.

Loading...