DataHouse
SportsHigh.com - Hawaii High School Athletic Association
Partners
NFHS Learning Center
Play Smart. Play Hard.
Logo_nocad
Loomis-lapann
resources
about
HHSAA Division II Game 14: Saint Francis 14, Waimea 6

ST. FRANCIS SCHOOL vs WAIMEA HIGH SCHOOL (May 02, 2013)

 
Box Score
 

The Automated ScoreBook
ST. FRANCIS SCHOOL vs WAIMEA HIGH SCHOOL
May 02, 2013 at KAHULUI, HAWAII (PATSY MINK FIELD)

ST. FRANCIS SCHOOL 14 (3-0)

Player   ab    r    h  rbi   bb   so   po    a  lob 
Danielle Antolin ss 
Katlin Santos lf 
RACHEL CARLOS cf 
KELSIE HEE c 
ASHLEY KAHAPEA-WAGNE 3b 
SHAYE SIMMS p 
KENEDEE PASSOS 1b 
RASELA VILI rf 
KORRIE MATSUMURA 2b 
Totals  34  14  11  13  21 
  

WAIMEA HIGH SCHOOL 6 (2-1)

Player   ab    r    h  rbi   bb   so   po    a  lob 
Sienna Santiago ss 
Bailey Sanaugtin-N 1b 
Alyssa Miyamoto 3b 
GAYLAN MATAGIESE c 
Saecha Oyamot 2b 
DEANNALYNN TAFITI p 
Kristy Pimental dh 
   BRANDY DOMINGO ph/dh 
Brana Resquer-Yorkma rf 
Tyrelle Unciano cf 
Taylor Lazaro lf 
Totals  28  21  10 

Score by Innings                  R  H  E
-----------------------------------------
ST. FRANCIS SCHOOL.. 060 103 4 - 14 11  4
WAIMEA HIGH SCHOOL.. 203 010 0 -  6  8  5
-----------------------------------------
E - Antolin; PASSOS; VILI; MATSUMURA; Santiago 2; Sanagustin 2; Miyamoto. DP - MENEHUNES 1. LOB - SAINTS 7; MENEHUNES 7. 2B - PASSOS; Sanagustin; MATAGIESE. 3B - CARLOS; VILI; Sanagustin. HBP - WAGNER; Santiago; Miyamoto; DOMINGO. SH - Santos; Miyamoto. SF - HEE. SB - Antolin; VILI.

ST. FRANCIS SCHOOL   ip  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
SHAYE SIMMS W,3-0  7.0  28  34 
  
WAIMEA HIGH SCHOOL   ip  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
DEANNALYNN TAFITI L,1-1  7.0  11  14  34  42  11 

Win - SIMMS (3-0). Loss - TAFITI (1-1). Save - None. WP - TAFITI. HBP - by TAFITI (WAGNER); by SIMMS (Santiago); by SIMMS (DOMINGO); by SIMMS (Miyamoto).

Umpires - HP: CLIF YAGUCHI 1B: BOB GORGORIAN 2B: DENNIS DOI
Start: 7:00 PM Time: 2H 38M Attendance: 186
Weather: NICE

 
Play-by-Play
 

The Automated ScoreBook
ST. FRANCIS SCHOOL vs WAIMEA HIGH SCHOOL
May 02, 2013 at KAHULUI, HAWAII (PATSY MINK FIELD)

ST. FRANCIS SCHOOL starters: 3/ss Antolin; 1/lf Santos; 99/cf CARLOS; 5/c HEE; 35/3b WAGNER; 4/p SIMMS; 24/1b PASSOS; 16/rf VILI; 10/2b MATSUMURA;

WAIMEA HIGH SCHOOL starters: 4/ss Santiago; 2/1b Sanagustin; 12/3b Miyamoto; 15/c MATAGIESE; 3/2b Oyamot; 19/p TAFITI; 5/dh Pimental; 10/rf Yorkman; 13/cf Unciano; 8/lf Lazaro;

ST. FRANCIS SCHOOL 1st - Antolin grounded out to 3b. Santos grounded out to 2b. CARLOS grounded out to ss. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

WAIMEA HIGH SCHOOL 1st - Santiago struck out swinging. Sanagustin singled to left field. Miyamoto singled to right field, advanced to second on a fielding error by rf, scored; Sanagustin scored. MATAGIESE grounded out to 2b. Oyamot singled to left field. Oyamot out at second c to ss. 2 runs, 3 hits, 1 error, 0 LOB.

ST. FRANCIS SCHOOL 2nd - HEE lined out to 3b. WAGNER singled to shortstop. SIMMS singled to left field; WAGNER advanced to second. PASSOS out at first c to 2b; SIMMS advanced to second; WAGNER advanced to third. VILI tripled to right field, 2 RBI; SIMMS scored; WAGNER scored. MATSUMURA walked. Antolin reached on an error by 1b, advanced to second; MATSUMURA advanced to third; VILI scored on a throwing error by 1b, unearned. Santos walked. CARLOS tripled to right field, 3 RBI; Santos scored, unearned; Antolin scored, unearned; MATSUMURA scored, unearned. HEE fouled out to 1b. 6 runs, 4 hits, 2 errors, 1 LOB.

WAIMEA HIGH SCHOOL 2nd - TAFITI grounded out to ss. Pimental struck out swinging. Yorkman flied out to 2b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

ST. FRANCIS SCHOOL 3rd - WAGNER hit by pitch. SIMMS reached on a fielder's choice; WAGNER out at second 2b to ss. PASSOS struck out swinging. VILI singled to center field; SIMMS advanced to second. MATSUMURA flied out to c. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

WAIMEA HIGH SCHOOL 3rd - Unciano walked. Santiago hit by pitch; Unciano advanced to second. Sanagustin tripled to right field, 2 RBI; Santiago scored; Unciano scored. Miyamoto singled to right field, RBI; Sanagustin scored. MATAGIESE reached on a fielding error by ss; Miyamoto advanced to second. Oyamot grounded out to c unassisted. TAFITI flied out to cf; Miyamoto advanced to third. Pimental grounded out to p. 3 runs, 2 hits, 1 error, 2 LOB.

ST. FRANCIS SCHOOL 4th - Antolin reached on a throwing error by 3b, advanced to second. Santos out at first p to 2b, SAC; Antolin advanced to third. CARLOS grounded out to 3b, RBI; Antolin scored, unearned. HEE singled to shortstop. WAGNER flied out to rf. 1 run, 1 hit, 1 error, 1 LOB.

WAIMEA HIGH SCHOOL 4th - Yorkman flied out to 2b. Unciano struck out looking. Santiago singled to center field. Santiago out at second c to 2b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 0 LOB.

ST. FRANCIS SCHOOL 5th - SIMMS grounded out to 2b. PASSOS doubled to center field. VILI grounded out to p; PASSOS advanced to third. MATSUMURA lined out to 2b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

WAIMEA HIGH SCHOOL 5th - Sanagustin reached on an error by 1b. Sanagustin advanced to second on a throwing error by 2b. Miyamoto out at first c to 2b, bunt, SAC; Sanagustin advanced to third. MATAGIESE doubled to right field, RBI; Sanagustin scored. Oyamot grounded out to p. TAFITI lined out to 3b. 1 run, 1 hit, 2 errors, 1 LOB.

ST. FRANCIS SCHOOL 6th - Antolin singled to left field. Antolin stole second. Santos walked. CARLOS singled to center field, RBI; Santos advanced to second; Antolin scored. HEE walked; CARLOS advanced to second; Santos advanced to third. WAGNER reached on a fielder's choice, RBI; HEE advanced to second; CARLOS advanced to third; Santos scored. SIMMS grounded out to 1b unassisted, RBI; WAGNER advanced to second; HEE advanced to third; CARLOS scored. PASSOS flied into double play 3b unassisted; HEE out on the play. 3 runs, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

WAIMEA HIGH SCHOOL 6th - DOMINGO pinch hit for Pimental. DOMINGO hit by pitch. Yorkman struck out swinging. Unciano reached on a fielder's choice; DOMINGO out at first c to 1b. Santiago fouled out to c. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

ST. FRANCIS SCHOOL 7th - DOMINGO to dh. VILI singled to second base. VILI stole second. MATSUMURA flied out to 2b. VILI advanced to third on a wild pitch. Antolin reached on a fielder's choice, RBI; VILI scored on a throwing error by ss. Santos walked; Antolin advanced to second. CARLOS singled to left field, RBI; Santos advanced to third; Antolin scored. HEE flied out to lf, SAC, RBI; CARLOS advanced to second; Santos scored. WAGNER reached on a throwing error by ss, RBI; CARLOS scored, unearned. SIMMS grounded out to 3b. 4 runs, 2 hits, 2 errors, 1 LOB.

WAIMEA HIGH SCHOOL 7th - Sanagustin doubled to center field. Miyamoto hit by pitch. MATAGIESE flied out to cf; Sanagustin advanced to third. Oyamot walked; Miyamoto advanced to second. TAFITI flied out to ss. DOMINGO struck out looking. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 3 LOB.

 
Line score
 


ST. FRANCIS SCHOOL 14, WAIMEA HIGH SCHOOL 6 (May 02, 2013 at KAHULUI, HAWAII)
----------------------------------------------------------------------
ST. FRANCIS SCHOOL.. 060 103 4 - 14 11  4      (3-0)
WAIMEA HIGH SCHOOL.. 203 010 0 -  6  8  5      (2-1)
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: ST. FRANCIS SCHOOL - SHAYE SIMMS and KELSIE HEE. WAIMEA HIGH SCHOOL -
DEANNALYNN TAFITI and GAYLAN MATAGIESE.
Win-SHAYE SIMMS(3-0)  Loss-DEANNALYNN TAFITI(1-1)  T-2H 38M  A-186
Weather: NICE
Loading...