DataHouse
SportsHigh.com - Hawaii High School Athletic Association
Partners
NFHS Learning Center
Play Smart. Play Hard.
Logo_nocad
Loomis-lapann
resources
about
softball: HHSAA Division II Game 11: Aiea 16, Molokai 3

AIEA HIGH SCHOOL vs MOLOKAI HIGH SCHOOL (May 02, 2013)

 
Box Score
 

The Automated ScoreBook
AIEA HIGH SCHOOL vs MOLOKAI HIGH SCHOOL
May 02, 2013 at KAHULUI, HAWAII (PATSY MINK FIELD)

AIEA HIGH SCHOOL 16 (2-1)

Player   ab    r    h  rbi   bb   so   po    a  lob 
RAISA STROM-OKIMOTO ss 
KAYLA HIGUCHI p 
ASHLEY NAKAMOTO c 
KALLIE ALAMA 3b 
RILEY TAGAWA lf 
VANESSA LOPEZ-AHO dh 
MAPUANA TAUALA cf 
BRANDI MAHOE rf 
KENDRA CHONG 2b 
KENDRA KAKAZU 1b 
Totals  32  16  16  15  15  11 
  

MOLOKAI HIGH SCHOOL 3 (0-2)

Player   ab    r    h  rbi   bb   so   po    a  lob 
KHAYLIE ADACHI 2b 
   SAYDEE SEMITARA-MAKA 2b 
KIONA ENGLISH ss 
KAPUA LEE lf 
AMANDA VENEGAS-MAKAI p 
TAI YAMAMOTO 3b 
   BRANDI DOMINGO KEY pr 
KARLIE MARTIN-GALAM c 
KELSIE ESIPIRITU-TAN 1b 
KYSHA KAWANO rf/cf 
ESTHER LOPEZ cf 
   LUCY WHILHEM ph/rf 
Totals  19  15 

Score by Innings               R  H  E
--------------------------------------
AIEA HIGH SCHOOL.... 431 44 - 16 16  1
MOLOKAI HIGH SCHOOL. 012 00 -  3  3  3
--------------------------------------
E - ALAMA; YAMAMOTO; GALAM; KAWANO. LOB - NA ALII 11; FARMERS 3. 2B - MAKAIWI. 3B - OKIMOTO 3. HBP - TAGAWA; AHO. SF - ALAMA. SB - KAWANO.

AIEA HIGH SCHOOL   ip  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
KAYLA HIGUCHI W,1-0  5.0  19  21 
  
MOLOKAI HIGH SCHOOL   ip  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
AMANDA VENEGAS-MAKAI L,0-2  5.0  16  16  16  32  42 

Win - HIGUCHI (1-0). Loss - MAKAIWI (0-2). Save - None. WP - MAKAIWI. HBP - by MAKAIWI (AHO); by MAKAIWI (TAGAWA). PB - NAKAMOTO; GALAM.

Umpires - HP: LARRY ALEXANDER 1B: WALT YAMATSUKA 2B: TEDDY TARLETON
Start: 1:00 PM Time: 1H 29M Attendance: 96
Weather: SUNNY, WINDY

 
Play-by-Play
 

The Automated ScoreBook
AIEA HIGH SCHOOL vs MOLOKAI HIGH SCHOOL
May 02, 2013 at KAHULUI, HAWAII (PATSY MINK FIELD)

AIEA HIGH SCHOOL starters: 5/ss OKIMOTO; 4/p HIGUCHI; 7/c NAKAMOTO; 19/3b ALAMA; 3/lf TAGAWA; 23/dh AHO; 18/cf TAUALA; 10/rf MAHOE; 2/2b CHONG; 13/1b KAKAZU;

MOLOKAI HIGH SCHOOL starters: 13/2b ADACHI; 1/ss ENGLISH; 20/lf LEE; 7/p MAKAIWI; 30/3b YAMAMOTO; 9/c GALAM; 25/1b TANABE; 5/rf KAWANO; 0/cf LOPEZ;

AIEA HIGH SCHOOL 1st - OKIMOTO tripled to center field. HIGUCHI singled to right field, RBI; OKIMOTO scored. NAKAMOTO singled to center field; HIGUCHI advanced to second. ALAMA singled to center field, RBI; NAKAMOTO advanced to second; HIGUCHI scored. TAGAWA walked; ALAMA advanced to second; NAKAMOTO advanced to third. AHO singled to left field, RBI; TAGAWA advanced to second; ALAMA advanced to third; NAKAMOTO scored. TAUALA reached on a fielder's choice; AHO advanced to second; TAGAWA advanced to third; ALAMA out at home 3b to c. MAHOE walked, RBI; TAUALA advanced to second; AHO advanced to third; TAGAWA scored. CHONG flied out to ss; AHO out at home ss unassisted. 4 runs, 5 hits, 0 errors, 2 LOB.

MOLOKAI HIGH SCHOOL 1st - ADACHI struck out swinging. ENGLISH flied out to 2b. LEE grounded out to 3b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

AIEA HIGH SCHOOL 2nd - OKIMOTO tripled to center field. HIGUCHI flied out to 1b. NAKAMOTO singled to shortstop, RBI; OKIMOTO scored. ALAMA flied out to rf; NAKAMOTO advanced to second on a throwing error by rf. TAGAWA singled to center field, advanced to second, RBI; NAKAMOTO scored. AHO hit by pitch. TAUALA reached on a fielder's choice, RBI; AHO advanced to second; TAGAWA scored. TAUALA advanced to second; AHO advanced to third on a wild pitch. MAHOE walked. CHONG reached on a fielder's choice; MAHOE advanced to second; TAUALA advanced to third; AHO out at third 3b unassisted. 3 runs, 3 hits, 1 error, 3 LOB.

MOLOKAI HIGH SCHOOL 2nd - MAKAIWI lined out to cf. YAMAMOTO flied out to 3b. GALAM singled to center field. TANABE walked; GALAM advanced to second. TANABE advanced to second; GALAM advanced to third on a passed ball. KAWANO singled to left field, RBI; TANABE advanced to third; GALAM scored. KAWANO stole second. LOPEZ grounded out to p. 1 run, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.

AIEA HIGH SCHOOL 3rd - OKIMOTO tripled to right field. HIGUCHI singled to right center, RBI; OKIMOTO scored. NAKAMOTO flied out to lf. ALAMA reached on a fielder's choice; HIGUCHI out at second 3b to 2b. TAGAWA singled to center field; ALAMA advanced to second. AHO flied out to ss. 1 run, 3 hits, 0 errors, 2 LOB.

MOLOKAI HIGH SCHOOL 3rd - KAKAZU to 1b for AHO. / for KAKAZU. ADACHI flied out to lf. ENGLISH flied out to 2b. LEE walked. MAKAIWI doubled to left field; LEE advanced to third. YAMAMOTO reached on a fielding error by 3b, 2 RBI; MAKAIWI scored; LEE scored. KEY pinch ran for YAMAMOTO. GALAM flied out to cf. 2 runs, 1 hit, 1 error, 1 LOB.

AIEA HIGH SCHOOL 4th - YAMAMOTO to 3b for KEY. TAUALA walked. MAHOE reached on a fielding error by 3b; TAUALA advanced to second. CHONG walked; MAHOE advanced to second; TAUALA advanced to third. OKIMOTO singled to right field, advanced to second, 2 RBI; CHONG advanced to third; MAHOE scored; TAUALA scored. OKIMOTO advanced to third; CHONG scored on a passed ball. HIGUCHI flied out to ss. NAKAMOTO flied out to lf. ALAMA singled to center field, RBI; OKIMOTO scored. TAGAWA singled to center field; ALAMA advanced to second. KAKAZU reached on a fielder's choice; TAGAWA advanced to second; ALAMA out at third 3b unassisted. 4 runs, 3 hits, 1 error, 2 LOB.

MOLOKAI HIGH SCHOOL 4th - TANABE lined out to cf. KAWANO lined out to p. WHILHEM pinch hit for LOPEZ. WHILHEM grounded out to 1b unassisted. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

AIEA HIGH SCHOOL 5th - SEMITARA to 2b for ADACHI. KAWANO to cf. WHILHEM to rf. TAUALA grounded out to 2b. MAHOE singled to left field. CHONG walked; MAHOE advanced to second. OKIMOTO singled to left field, RBI; CHONG advanced to second; MAHOE scored. HIGUCHI walked; OKIMOTO advanced to second; CHONG advanced to third. NAKAMOTO reached on a fielder's choice, 2 RBI; HIGUCHI advanced to third; OKIMOTO scored; CHONG scored on an error by c. ALAMA flied out to lf, SAC, RBI; HIGUCHI scored. TAGAWA hit by pitch; NAKAMOTO advanced to second. KAKAZU grounded out to p. 4 runs, 2 hits, 1 error, 2 LOB.

MOLOKAI HIGH SCHOOL 5th - SEMITARA grounded out to 2b. ENGLISH grounded out to 2b. LEE flied out to 2b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

 
Line score
 


AIEA HIGH SCHOOL 16, MOLOKAI HIGH SCHOOL 3 (May 02, 2013 at KAHULUI, HAWAII)
----------------------------------------------------------------------
AIEA HIGH SCHOOL.... 431 44 - 16 16  1      (2-1)
MOLOKAI HIGH SCHOOL. 012 00 -  3  3  3      (0-2)
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: AIEA HIGH SCHOOL - KAYLA HIGUCHI and ASHLEY NAKAMOTO. MOLOKAI HIGH SCHOOL -
AMANDA VENEGAS-MAKAI and KARLIE MARTIN-GALAM.
Win-KAYLA HIGUCHI(1-0)  Loss-AMANDA VENEGAS-MAKAI(0-2)  T-1H 29M  A-96
Weather: SUNNY, WINDY
Loading...