DataHouse
SportsHigh.com - Hawaii High School Athletic Association
Partners
NFHS Learning Center
Play Smart. Play Hard.
Logo_nocad
Loomis-lapann
resources
about
softball: HHSAA Division II Game 8: Nanakuli 13, Kohala 2

NANAKULI HIGH SCHOOL vs KOHALA HIGH SCHOOL (May 01, 2013)

 
Box Score
 

The Automated ScoreBook
NANAKULI HIGH SCHOOL vs KOHALA HIGH SCHOOL
May 01, 2013 at KAHALUI, HAWAII (PATSY MINK)

NANAKULI HIGH SCHOOL 13 (1-0)

Player   ab    r    h  rbi   bb   so   po    a  lob 
ALEXIS PAULIO-MEYERS ss 
LAUREN KU cf 
   RAYNETTE KAHALEHOE-M cf/lf 
EMMA KAWAIAEA rf/p 
PRECIOUS PAULO-MEYER c 
   AMY VITALE c 
CHYANNE KOKO p 
   PEARL KEALOHA ph/2b 
   BRAY-ANN KEKAWA-FRED cf/rf 
ASHLEY VAN GIESON 1b 
   KATHERINE LUNDGREN-A ph/1b 
KELCIE DEFRETIAS 3b 
   ANELA WOODS ph/3b 
DARIA KAWAAUHAU 2b 
   SHAIANN TREU 2b/ss 
   KEISHA SILVA rf/cf 
KEANANI CHAI dh 
SHAINA SOUZA lf 
Totals  36  13  14  13  21 
  

KOHALA HIGH SCHOOL 2 (1-1)

Player   ab    r    h  rbi   bb   so   po    a  lob 
SHEANA CAZIMERO cf 
ASHLYN VAN ZANDT p 
TIANI LUGA 1b 
TOMIKO COITO c 
DENAE RIVERA ss 
KYRAH SOL 3b 
RYAH MANNING rf 
   KUMULANI KAAI rf 
   JESSICA TENORIO rf 
BRIANA HARRISON lf 
KIANA ALEJANDRO-CAZI 2b 
Totals  27  21 

Score by Innings                  R  H  E
-----------------------------------------
NANAKULI HIGH SCHOOL 303 004 3 - 13 14  5
KOHALA HIGH SCHOOL.. 000 001 1 -  2  2  5
-----------------------------------------
E - A. MEYERS 2; VAN GIESON; KAWAAUHAU; TREU; S. CAZIMERO; RIVERA 4. LOB - HAWKS 7; COW GIRLS 7. 2B - KAWAIAEA; P. MEYERS; KOKO; SOUZA. 3B - KAWAIAEA; KOKO. HBP - DEFRETIAS; RIVERA. SH - KU. SF - R. MEYERS; WOODS. SB - A. MEYERS 3; KU.

NANAKULI HIGH SCHOOL  ip  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
CHYANNE KOKO W,1-0  5.0  17  19 
EMMA KAWAIAEA   2.0  10  11 
  
KOHALA HIGH SCHOOL   ip  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
ASHLYN VAN ZANDT L,0-1  7.0  14  13  13  36  41  12 

Win - KOKO (1-0). Loss - ZANDT (0-1). Save - None. WP - KAWAIAEA; ZANDT. HBP - by ZANDT (DEFRETIAS); by KAWAIAEA (RIVERA). PB - VITALE.

Umpires - HP: RODNEY OROKU 1B: DENNIS DOI 2B: WALT YAMATSUKA
Start: 5:OO PM Time: 2H 6M Attendance: 103
Weather: SUNNY, WINDY

 
Play-by-Play
 

The Automated ScoreBook
NANAKULI HIGH SCHOOL vs KOHALA HIGH SCHOOL
May 01, 2013 at KAHALUI, HAWAII (PATSY MINK)

NANAKULI HIGH SCHOOL starters: 11/ss A. MEYERS; 1/cf KU; 16/rf KAWAIAEA; 15/c P. MEYERS; 10/p KOKO; 4/1b VAN GIESON; 13/3b DEFRETIAS; 8/2b KAWAAUHAU; 5/dh CHAI; 17/lf SOUZA;

KOHALA HIGH SCHOOL starters: 14/cf S. CAZIMERO; 4/p ZANDT; 13/1b LUGA; 8/c T. COITO; 7/ss RIVERA; 10/3b SOL; 15/rf MANNING; 1/lf HARRISON; 2/2b K. CAZIMERO;

NANAKULI HIGH SCHOOL 1st - A. MEYERS flied out to lf. KU singled to shortstop. KU stole second, advanced to third on an error by ss. KAWAIAEA tripled to right field, RBI; KU scored. P. MEYERS reached on a fielding error by cf, RBI; KAWAIAEA scored. KOKO flied out to rf. VAN GIESON singled to center field, RBI; P. MEYERS scored. DEFRETIAS struck out swinging. 3 runs, 3 hits, 2 errors, 1 LOB.

KOHALA HIGH SCHOOL 1st - S. CAZIMERO walked. ZANDT flied out to 3b. LUGA reached on a fielder's choice; S. CAZIMERO advanced to second on a fielding error by 2b. T. COITO struck out swinging. RIVERA struck out looking. 0 runs, 0 hits, 1 error, 2 LOB.

NANAKULI HIGH SCHOOL 2nd - KAWAAUHAU flied out to c. CHAI grounded out to 2b. A. MEYERS singled to left field. A. MEYERS stole second. A. MEYERS stole third. KU flied out to cf. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

KOHALA HIGH SCHOOL 2nd - SOL flied out to p. MANNING fouled out to 3b. HARRISON flied out to 2b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

NANAKULI HIGH SCHOOL 3rd - KAWAIAEA singled to center field. P. MEYERS singled to left field; KAWAIAEA advanced to second. KOKO tripled to right field, 2 RBI; P. MEYERS scored; KAWAIAEA scored. VAN GIESON flied out to ss. WOODS pinch hit for DEFRETIAS. WOODS flied out to lf, SAC, RBI; KOKO scored. KAWAAUHAU flied out to 2b. 3 runs, 3 hits, 0 errors, 0 LOB.

KOHALA HIGH SCHOOL 3rd - DEFRETIAS to 3b for WOODS. TREU to 2b for KAWAAUHAU. K. CAZIMERO struck out looking. S. CAZIMERO flied out to rf. ZANDT flied out to 2b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

NANAKULI HIGH SCHOOL 4th - KAAI to rf for MANNING. CHAI grounded out to 3b. A. MEYERS walked. A. MEYERS stole second. KU out at first p to 2b, bunt, SAC; A. MEYERS advanced to third. KAWAIAEA flied out to 2b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

KOHALA HIGH SCHOOL 4th - LUGA grounded out to 2b. T. COITO reached on an error by 1b. RIVERA grounded out to c unassisted. SOL flied out to lf. 0 runs, 0 hits, 1 error, 1 LOB.

NANAKULI HIGH SCHOOL 5th - P. MEYERS flied out to ss. KOKO doubled to center field. AIWOHI pinch hit for VAN GIESON. AIWOHI flied out to ss. DEFRETIAS hit by pitch. TREU grounded out to ss. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

KOHALA HIGH SCHOOL 5th - AIWOHI to 1b. R. MEYERS to cf for KU. KAAI struck out swinging. HARRISON flied out to 1b. K. CAZIMERO walked. S. CAZIMERO flied out to ss. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

NANAKULI HIGH SCHOOL 6th - TENORIO to rf for KAAI. SOUZA to lf for CHAI. CHAI to dh for SOUZA. SOUZA doubled to center field. A. MEYERS singled to left field, advanced to second; SOUZA advanced to third. R. MEYERS flied out to cf, SAC, RBI; SOUZA scored. KAWAIAEA doubled to left field, RBI; A. MEYERS scored. P. MEYERS doubled to left field, RBI; KAWAIAEA scored. KEALOHA pinch hit for KOKO. KEALOHA grounded out to 2b; P. MEYERS advanced to third. AIWOHI singled to pitcher, RBI; P. MEYERS scored. WOODS pinch hit for DEFRETIAS. WOODS grounded out to ss. 4 runs, 5 hits, 0 errors, 1 LOB.

KOHALA HIGH SCHOOL 6th - KEALOHA to 2b for R. MEYERS. KAWAIAEA to p. FRED to cf for KEALOHA. WOODS to 3b. SILVA to rf for TREU. ZANDT struck out swinging. LUGA reached on a fielding error by ss. T. COITO flied out to 2b. RIVERA hit by pitch; LUGA advanced to second. SOL singled to left field, advanced to second, RBI; RIVERA advanced to second, advanced to third on a throwing error by ss; LUGA scored. TENORIO struck out swinging, out at first c to 1b. 1 run, 1 hit, 2 errors, 2 LOB.

NANAKULI HIGH SCHOOL 7th - FRED to cf for A. MEYERS. R. MEYERS to lf for KEALOHA. VITALE to c for P. MEYERS. KEALOHA to 2b for FRED. TREU to ss for SILVA. SILVA to rf for SOUZA. TREU fouled out to 1b. SILVA to cf for FRED. FRED to rf for SILVA. FRED reached on a fielding error by ss. SILVA reached on a fielding error by ss; FRED advanced to second. R. MEYERS singled to center field, RBI; SILVA advanced to second; FRED scored. KAWAIAEA reached on a fielder's choice; R. MEYERS out at second 2b unassisted; SILVA advanced to third. KAWAIAEA advanced to second on a wild pitch. VITALE reached on a throwing error by ss, 2 RBI; KAWAIAEA scored; SILVA scored. KEALOHA grounded out to 3b. 3 runs, 1 hit, 3 errors, 1 LOB.

KOHALA HIGH SCHOOL 7th - HARRISON flied out to 2b. K. CAZIMERO reached on a fielding error by ss. S. CAZIMERO struck out looking. K. CAZIMERO advanced to second on a wild pitch. K. CAZIMERO advanced to third on a passed ball. ZANDT singled to right field, RBI; K. CAZIMERO scored. LUGA flied out to 3b. 1 run, 1 hit, 1 error, 1 LOB.

 
Line score
 


NANAKULI HIGH SCHOOL 13, KOHALA HIGH SCHOOL 2 (May 01, 2013 at KAHALUI, HAWAII)
----------------------------------------------------------------------
NANAKULI HIGH SCHOOL 303 004 3 - 13 14  5      (1-0)
KOHALA HIGH SCHOOL.. 000 001 1 -  2  2  5      (1-1)
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: NANAKULI HIGH SCHOOL - CHYANNE KOKO; EMMA KAWAIAEA(6) and PRECIOUS PAULO-MEYER;
AMY VITALE. KOHALA HIGH SCHOOL - ASHLYN VAN ZANDT and TOMIKO COITO.
Win-CHYANNE KOKO(1-0)  Loss-ASHLYN VAN ZANDT(0-1)  T-2H 6M  A-103
Weather: SUNNY, WINDY
Loading...