DataHouse
SportsHigh.com - Hawaii High School Athletic Association
Partners
NFHS Learning Center
Play Smart. Play Hard.
Logo_nocad
Loomis-lapann
resources
about
softball: HHSAA Division I Game 6: Moanalua 19, #4 Hilo 0

MOANALUA HIGH SCHOOL vs HILO HIGH SCHOOL (May 08, 2013)

 
Box Score
 

The Automated ScoreBook
MOANALUA HIGH SCHOOL vs HILO HIGH SCHOOL
May 08, 2013 at HONOLULU, HAWAII (RAINBOW WAHINE SBALL)

MOANALUA HIGH SCHOOL 19 (2-0)

Player   ab    r    h  rbi   bb   so   po    a  lob 
KIANA MATTOS-FELICIL cf 
MAKAMAE KALEIKINI 3b 
   BRITNEY LEE-SAKAI ph 
CHRISSI OMALZA c 
   NAJAE REED pr/ph 
LEISHA YAMAGUCHI 1b/p 
CYANNE FERNANDEZ p/1b 
   KRISLYN GABRIEL pr/ph 
CAITLYN RAMISCAL rf 
   ARIEL AJIMURA p 
JADEEN SAKAUYE ss 
TARA DUMLAO 2b 
MIKI SYLVA dh 
DIOR MOTAS lf 
Totals  35  19  22  19  15 
  

HILO HIGH SCHOOL 0 (0-1)

Player   ab    r    h  rbi   bb   so   po    a  lob 
SHYANNE HIGA-GONALVE c 
SHARLEI GRAHAM-BERNI 2b 
FANTACIE KEAHILIHAU- ss 
ALIESA KANESHIRO p 
SHALYN GUTHIER dh 
   CHRISTINE RAWLINS-SA dh 
JORDYN BREIBARTH cf 
SEINI NAU 3b 
MASU ALESSIO rf 
REISHA HOOPII-HASLAM lf 
CAITLYN PRICE 1b 
Totals  16  15  11 

Score by Innings               R  H  E
--------------------------------------
MOANALUA HIGH SCHOOL 209 62 - 19 22  0
HILO HIGH SCHOOL.... 000 00 -  0  2  1
--------------------------------------
E - KANESHIRO. LOB - NA MENEHUNE 9; VIKINGS 8. 2B - KALEIKINI; FERNANDEZ 2; SAKAUYE. HR - SYLVA. HBP - NAU. SH - ALESSIO. SF - FERNANDEZ. SB - FELICILDA 2; KALEIKINI; SAKAUYE 2; DUMLAO.

MOANALUA HIGH SCHOOL  ip  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go  np 
CYANNE FERNANDEZ W,2-0  2.2  14    
LEISHA YAMAGUCHI   1.1    
ARIEL AJIMURA   1.0    
  
HILO HIGH SCHOOL   ip  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go  np 
ALIESA KANESHIRO L,0-1  5.0  22  19  18  35  43  15 

Win - FERNANDEZ (2-0). Loss - KANESHIRO (0-1). Save - None. WP - KANESHIRO. HBP - by FERNANDEZ (NAU). Pitches/strikes: KANESHIRO 15/6.

Umpires - HP: ARTHUR BRUN 1B: BOBBY YAMADA 2B: RODNEY OROKU
Start: 1:00 PM Time: 2H 59M Attendance: 102
Weather: HOT, SUNNY, HUMID

 
Play-by-Play
 

The Automated ScoreBook
MOANALUA HIGH SCHOOL vs HILO HIGH SCHOOL
May 08, 2013 at HONOLULU, HAWAII (RAINBOW WAHINE SBALL)

MOANALUA HIGH SCHOOL starters: 8/cf FELICILDA; 2/3b KALEIKINI; 11/c OMALZA; 20/1b YAMAGUCHI; 5/p FERNANDEZ; 7/rf RAMISCAL; 21/ss SAKAUYE; 1/2b DUMLAO; 13/dh SYLVA; 19/lf MOTAS;

HILO HIGH SCHOOL starters: 2/c GONSALVES; 3/2b BERNISTO; 12/ss KUAMOO; 8/p KANESHIRO; 10/dh GUTHIER; 11/cf BREIBARTH; 20/3b NAU; 18/rf ALESSIO; 1/lf HASLAM; 14/1b PRICE;

MOANALUA HIGH SCHOOL 1st - FELICILDA singled to shortstop, advanced to second (3-1). . KALEIKINI singled to center field, RBI (2-0); FELICILDA scored. KALEIKINI advanced to second. KALEIKINI stole third. OMALZA grounded out to ss, RBI (3-0); KALEIKINI scored. YAMAGUCHI grounded out to 2b (0-0). FERNANDEZ doubled to center field. GABRIEL pinch ran for FERNANDEZ. RAMISCAL grounded out to ss. 2 runs, 3 hits, 0 errors, 1 LOB.

HILO HIGH SCHOOL 1st - FERNANDEZ to p for GABRIEL. GONSALVES walked. BERNISTO struck out swinging. KUAMOO walked; GONSALVES advanced to second. YAMAGUCHI to p. FERNANDEZ to 1b. KANESHIRO singled to center field; KUAMOO advanced to second; GONSALVES advanced to third. GUTHIER struck out swinging. BREIBARTH flied out to 2b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 3 LOB.

MOANALUA HIGH SCHOOL 2nd - SAKAUYE grounded out to ss. DUMLAO walked. SYLVA struck out swinging; DUMLAO advanced to second on a wild pitch. FELICILDA singled to catcher, bunt; DUMLAO advanced to third. FELICILDA stole second. KALEIKINI flied out to rf. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

HILO HIGH SCHOOL 2nd - YAMAGUCHI to 1b. FERNANDEZ to p. NAU hit by pitch. ALESSIO out at first 3b to 2b, bunt, SAC; NAU advanced to second. YAMAGUCHI to p. FERNANDEZ to 1b. HASLAM reached on a fielder's choice; NAU out at third ss to 3b. GONSALVES flied out to lf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

MOANALUA HIGH SCHOOL 3rd - OMALZA singled to right field. REED pinch ran for OMALZA. YAMAGUCHI singled to right field; REED advanced to second. GABRIEL pinch ran for YAMAGUCHI. FERNANDEZ doubled to right field, RBI; GABRIEL advanced to third; REED scored. RAMISCAL singled to center field, 2 RBI; FERNANDEZ scored; GABRIEL scored. SAKAUYE reached on a fielder's choice; RAMISCAL out at second p to ss. SAKAUYE stole second. SAKAUYE stole third. DUMLAO walked. DUMLAO stole second. SYLVA walked. FELICILDA singled to center field, 2 RBI; SYLVA advanced to third; DUMLAO scored; SAKAUYE scored. FELICILDA stole second. KALEIKINI doubled to center field, 2 RBI; FELICILDA scored; SYLVA scored. REED singled to left field, RBI; KALEIKINI scored. GABRIEL walked; REED advanced to second. FERNANDEZ singled to right field, RBI; GABRIEL out at second rf to c to 3b; REED scored. RAMISCAL singled to right field; FERNANDEZ out at second rf to c to 3b. 9 runs, 9 hits, 0 errors, 1 LOB.

HILO HIGH SCHOOL 3rd - OMALZA to c for REED. YAMAGUCHI to 1b for GABRIEL. FERNANDEZ to p. BERNISTO walked. KUAMOO flied out to 3b. KANESHIRO walked; BERNISTO advanced to second. GUTHIER struck out swinging. BREIBARTH struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 2 LOB.

MOANALUA HIGH SCHOOL 4th - SAKAUYE reached on a fielding error by p. REED pinch hit for DUMLAO. REED singled to right center, advanced to second; SAKAUYE advanced to third. SYLVA homered to center field, 3 RBI; REED scored; SAKAUYE scored, unearned. FELICILDA walked. KALEIKINI singled to center field; FELICILDA advanced to second. OMALZA singled to right field; KALEIKINI advanced to second; FELICILDA advanced to third. YAMAGUCHI singled to shortstop, RBI; OMALZA advanced to second; KALEIKINI advanced to third; FELICILDA scored. FERNANDEZ struck out looking. RAMISCAL lined out to 1b. SAKAUYE doubled to right field, 2 RBI; YAMAGUCHI advanced to third; OMALZA scored; KALEIKINI scored. REED walked. SYLVA grounded out to 2b. 6 runs, 6 hits, 1 error, 3 LOB.

HILO HIGH SCHOOL 4th - DUMLAO to 2b for REED. NAU singled to left field. ALESSIO struck out swinging. HASLAM struck out swinging. GONSALVES flied out to 2b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

MOANALUA HIGH SCHOOL 5th - GABRIEL pinch hit for FELICILDA. SAKAI pinch hit for KALEIKINI. GABRIEL singled to left field. SAKAI walked; GABRIEL advanced to second. OMALZA singled to center field; SAKAI advanced to second; GABRIEL advanced to third. YAMAGUCHI singled to center field, RBI; OMALZA advanced to second; SAKAI advanced to third; GABRIEL scored. FERNANDEZ flied out to rf, SAC, RBI; SAKAI scored. RAMISCAL struck out swinging. SAKAUYE out at first 3b to 2b; YAMAGUCHI advanced to second; OMALZA advanced to third. 2 runs, 3 hits, 0 errors, 2 LOB.

HILO HIGH SCHOOL 5th - FELICILDA to cf for GABRIEL. KALEIKINI to 3b for FERNANDEZ. AJIMURA to p for RAMISCAL. KALEIKINI to 3b for SAKAI. FERNANDEZ to rf for KALEIKINI. BERNISTO walked. KUAMOO reached on a fielder's choice; BERNISTO out at second 3b to 2b. KANESHIRO flied out to 3b. SANTIAGO to dh for GUTHIER. SANTIAGO struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

 
Line score
 


MOANALUA HIGH SCHOOL 19, HILO HIGH SCHOOL 0 (May 08, 2013 at HONOLULU, HAWAII)
----------------------------------------------------------------------
MOANALUA HIGH SCHOOL 209 62 - 19 22  0      (2-0)
HILO HIGH SCHOOL.... 000 00 -  0  2  1      (0-1)
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: MOANALUA HIGH SCHOOL - CYANNE FERNANDEZ; LEISHA YAMAGUCHI(3); ARIEL AJIMURA(5) and
CHRISSI OMALZA. HILO HIGH SCHOOL - ALIESA KANESHIRO and SHYANNE HIGA-GONALVE.
Win-CYANNE FERNANDEZ(2-0)  Loss-ALIESA KANESHIRO(0-1)  T-2H 59M  A-102
HR MOANALUA - MIKI SYLVA.
Weather: HOT, SUNNY, HUMID
Loading...